Palvelut

Lihasterapia Superiorissa on tarjolla tehokasta klassista hierontaa, lisänä urheiluhieronta- ja mobilisointitekniikat sekä päänalueen ja purentalihasten hieronta.

Mahdolliset kotiohjeet ja venytykset kuuluvat hoidon hintaan. Voit valita myös normaalin hieronta-ajan sijasta täsmähoitopaketin (kuvaus alla). Tarjolla yleisimpiä kinesioteippauksia.

Hierontahinnasto:
– 30min. 30 e
– 45min. 40 e
– 60min. 50 e
– 90min. 60 e
– 120min. 80 e

Sarjakortit (hieronnan yhteydessä hankittavat):

– 30min. x 3 = 75e / 45min. x 3 = 105e / 60min. x 3 = 125e / 90min. x 3 = 150e

Niska-hartiaseudun -täsmähoito / 70min. / 60 e / Sisältää alueen fasciakäsittelyn, hieronnan, jossa keskitytään erityisesti niskaan ja kallonpohjaan sekä lopuksi hoitotulosta ylläpitävä kinesioteippaus.

Väsyneet kädet – täsmähoito /75min./65 e/ Sisältää lyhyen niska-hartia -hieronnan, perusteellisen käsien ja käsivarsien hieronnan sekä kevyen nivelmobilisoinnin. Lopuksi voidaan laittaa kinesioteippaus esim. tenniskyynärpää, ranne tai sormien ojentajalihakset.

Väsyneet jalat -täsmähoito /60min./60 e/ Sisältää jalkapohjien fasciakäsittelyn, nilkkojen ja polvien kevyen mobilisoinnin sekä jalkapohjien, pohkeiden, reisien hieronnan ja pakarahieronnan. Lopuksi voidaan laittaa kinesioteippaus tarvittavalle alueelle esim. jalkapohja, nilkka tai polvi.

Kinesioteippaus:  5 e – 10 e hieronnan yhteydessä, riippuen hoidettavan alueen koosta

Maksutavat: Käteinen, Visa, Visa Electron, Mastercard

Usein kysytyt kysymykset

Huomioon otettavaa:

  • Ensimmäisen kerran hierontaan tultaessa on hyvä valita vähintään 60 min. aika, jotta aikaa jää alkukartoituksen ja mahdollisen tutkimisen tekemiseen. Rentouttavassa hieronnassa tutkimista ei tehdä.
  • Ajan peruminen: peruthan varaamasi ajan viimeistään 24 tuntia ennen, ellei kyse ole hätätapauksesta tai sairastumisesta.
  • Älä tule hierontaan, jos tunnet olosi kipeäksi (esim. flunssaiseksi). Hieronta saattaa pahentaa oloasi. Hieronta on mahdollista perua sairaustapauksen vuoksi koska tahansa.
  • Raskaus ei ole este hieronnalle. Voinnin ja omien tuntemusten mukaisesti, on mahdollista hieroa vatsamakuuta mukavammassa asennossa, kuten kyljellään, selällään tai istuviltaan.

20170704_153823