Lihasterapia Superior

Lihasterapia Superior pyrkii, nimensä mukaisesti, hoitamaan jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella hierontahoidolla. Yksilöllisesti räätälöitynä, hieronnasta sekä erilaisista nivel- ja pehmytkudostekniikoista voi saada avun jumeihin, jännityksiin sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Hieronta toimii myös silloin, kun haluat ottaa itsellesi hetken aikaa rentoutumiseen.

Lihasterapia Superiorissa sinua hoitaa toiveitasi kuunnellen, tehokkaasti ja rentouttavasti, Hierontakoulu Atlaksesta valmistunut ja niveltoiminnan edistämiseen erikoistunut koulutettu hieroja, Emilia Nybonn. Anatominen tietämys, sekä jatkuva itsensä ammatillinen kehittäminen tekevät hyvän hieronta-alan terapeutin. 

Lisää Emiliasta:

EmiliaTH

Emilia Nybonn on 29-vuotias koulutettu hieroja, joka vaihtoi yliopiston kielitieteen opinnot kutsumusammattiinsa liikunta- ja terveydenhoitoalalle. Hän suoritti koulutetun hierojan opinnot Hierontakoulu Atlaksessa ja valmistui kesäkuussa 2017, erikoistuen niveltoiminnan edistämiseen. Syksyllä 2017 hän aloittaa opintonsa fysioterapeutin koulutusohjelmassa Laurean ammattikorkeakoulussa ja jatkaa samalla työtään hierojana.

”Hienointa hierojan työssä on jatkuva oppiminen ja konkreettiset tulokset asiakkaiden voinnissa. On mahtavaa olla osana sitä hetkeä, joka on monista asiakkaistani päivän paras. Minulle asiakkaan kohtaaminen sekä hyväksyvä, rento ilmapiiri ovat tärkeä osa hoitokokemusta. Asiakkaani ovat arvostaneet erityisesti hieronnan tehokkuutta ja kosketuksen rentoutta. Päästyäni opiskelemaan fysioterapiaa, pystyn tarjoamaan entistä laajemmin fysikaalisia hoitopalveluja asiakkailleni tulevaisuudessa” – Emilia

Otteita asiakaspalautteista:

  • ”Hyvät ja varmat otteet”
  • ”Todella rentouttavaa”
  • ”Todella ihanan tuntuista, hyvät otteet, todella taitava”
  • ”Hieronta oli riittävän voimakasta”
  • ”Tehokkaista otteista plussaa”
  • ”Perusteellinen hieronta, ammattimainen ote”

 

20170727_161153